English Romana

Restaurantul Ambasador: Rafinament, Eleganta, Lux si nu numai...
Localizat in centrul vechi al Brasovului pe strada Republicii nr.60, Restaurantul Ambasador si-a creat un renume atat prin gama larga de preparate oferite cat si prin comfortul, luxul, eleganta si rafinamentul ce il intregeste aducand in Brasov un Restaurant cu totul nou, cu totul special!

Situat intr-o cladire monument datand din anul 1888 arhitectura localului este cu adevarat deosebita combinand elemente medievale specifice vechii cetati a Brasovului cu elemente contemporane. Un joc de lumini linistitor confera o ambianta calma caracterizata prin stil si clasa.
Ambasadorul artei culinare si al serviciilor ireprosabile, Restaurantul nostru va ofera oportunitatea de a servi preparate din bucataria internationala:atat specialitati renumite cat si preparate traditionale romanesti. Restaurantul Ambasador va ofera garantia unei mese reusite,dar si un bar elegant unde puteti servi o varietate larga de cocktailuri si bauturi fine in acordurile muzicii ambientale.
Restaurantul are o capacitate de 45 de locuri fiind completat de 8 locuri la bar oferind in acelasi timp posibilitatea organizarii unor mese festive, receptii, precum si cocktailuri. Personalul cu o inalta calificare specialisti in arta ospitalitatii va vor sta la dispozitie incercand sa va creeze un cadru cat mai placut si sa va ofere o servire inalta, asa cum mereu ne-am obisnuit clientii.

Restaurantul Ambasador va ofera posibilitatea platii prin card, numerar dar si virament fiind la dispozitia dumneavoastra de la servirea unui mic dejun pana la ultimul client.
Daca doriti o servire impecabila, produse calitative intr-un cadru intim si deosebit Restaurantul Ambasador este acela. Nu ezitati si vizitati-ne!
  HOME     AMBASADOR     MENIU     GALERIE     TUR VIRTUAL     REZERVARE     CONTACT  

©2007 Ambasador
design by Webmin